Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Nagelsmann pred osemfinále: Mbappe nastúpi, PSG hrá poker

Na snímke zranený útočník PSG Kylian Mbappe leží na ihrisku v zápase 21. kola najvyššej francúzskej Ligue 1 vo futbale Montpellier HSC - Paríž Saint-Germain (1:3) v Montpellieri v stredu 1. februára 2023. Foto: TASR - AP

Francúzsky reprezentačný kanonier utrpel zranenie v stredajšom ligovom víťaznom stretnutí v Montpellieri (3:1).

Mníchov 3. februára (TASR) - Tréner futbalistov Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann si myslí, že Kylian Mbappe nastúpi za Paríž St. Germain v úvodnom zápase osemfinále Ligy majstrov (14. februára). Francúzsky klub síce vo štvrtok oznámil, že najlepší strelec MS v Katare vynechá pre zranenie stehenného svalu približne tri týždne, no podľa kouča nemeckého majstra PSG "hrá iba poker".

Francúzsky reprezentačný kanonier utrpel zranenie v stredajšom ligovom víťaznom stretnutí v Montpellieri (3:1). "Nemyslím si, že Mbappe bude mimo hry. Neviem, čo mu je, ale predpokladám, že bude hrať. To, čo sa píše na webovej stránke PSG, je nejasné. Ak nejde o štrukturálne zranenie, neviem si predstaviť, že by v zápase chýbal, ale neviem... Na zápas sa pripravujem tak, ako keby hral," citovala Nagelsmanna agentúra AFP.

Trénera Bayernu trápia zranenia jeho vlastných zverencov, dlhodobo absentujú brankár Manuel Neuer i obrancovia Noussair Mazraoui a Lucas Hernandez. Senegalský útočník Sadio Mane sa už vrátil do tréningového procesu, no do úvodného zápasu s PSG nezasiahne. "Očakávam ho späť v polovici alebo v závere februára. Vyzerá to dobre a už nemá žiadne bolesti, ale vynechá prvý zápas proti Parížu," dodal Nagelsmann.