Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Nagelsmann sa nechystá prijať prípadnú ponuku od Tottenhamu

Na archívnej snímke z 19. marca 2023 vtedajší tréner Bayernu Mníchov Julian Nagelsmann gestikuluje v zápase nemckej Bundesligy Bayer Leverkusen - Bayern Mníchov v Leverkusene. Foto: TASR/AP

Nagelsmann nedávno skončil na lavičke Bayernu Mníchov po tom, čo 19. marca jeho tím prehral na pôde Bayeru Leverkusen 1:2.

Londýn 28. marca (TASR) - Nemecký futbalový tréner Julian Nagelsmann nebude podľa denníka Bild akceptovať prípadnú ponuku Tottenhamu Hotspur. Londýnsky klub ukončil v pondelok spoluprácu s Antoniom Contem po vzájomnej dohode. Taliansky kouč prevzal klub v novembri 2021.

Nagelsmann nedávno skončil na lavičke Bayernu Mníchov po tom, čo 19. marca jeho tím prehral na pôde Bayeru Leverkusen 1:2. Mužstvo pod jeho vdením stratilo pozíciu lídra v Bundeslige a patrí mu druhé miesto s jednobodovou stratou na Borussiu Dortmund. Bavori potom podpísali zmluvu s Thomasom Tuchelom, bývalým trénerom Chelsea.

Tridsaťpäťročný nemecký kouč bol údajne hlavný kandidát na uvoľnený post v Tottenhame, no podľa vlastných slov chce ešte spracovať udalosti z uplynulých dní a preto sa v súčasnosti na lavičku Spurs nechystá zasadnúť.

Niektoré britské médiá informovali, že Tottenham zvažuje návrat Mauricia Pochettina, ktorý trénoval klub v rokoch 2014 až 2019 a v roku 2019 ho doviedol do finále Ligy majstrov. V ňom podľahol Liverpoolu 0:2.

Conte po remíze 3:3 na ihrisku Southamptonu kritizoval svojich zverencov, označil ich za individualistov a neschopných hrať pod tlakom. Klub vo vyhlásení uviedol, že do konca sezóny ho nahradí jeho asistent Cristian Stellini. Ten už v tejto sezóne zastupoval Conteho, keď sa hlavný tréner zotavoval po operácii žlčníka. Jeho asistent bude bývalý stredopoliar klubu Ryan Mason. Informovala o tom agentúra DPA.