Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Najvyššie domáce súťaže ponesú názov nového generálneho partnera SVF

Ilustračná snímka. Foto: TASR HINA/Zvonko KUCELIN

O chystaných spoločných aktivitách chcú obe strany informovať na plánovej tlačovej konferencii.

Bratislava 29. novembra (TASR) - Najvyššie slovenské súťaže vo volejbale budú mať po novom názvy Niké Extraliga muži a Niké Extraliga ženy. Slovenská stávková spoločnosť sa tak po hádzanej a basketbale stala generálnym partnerom už tretieho domáceho "palubovkového" športu.

"V období, ktoré už takmer dva roky prežívame a pandémia koronavírusu poznačila výrazne aj volejbal, je pre nás toto partnerstvo veľmi vzácne. Spájanie sa so silnými spoločnosťami a korektnými partermi je cieľom našej práce v oblasti prezentácie a marketingu. Urobili sme v tom množstvo práce a verím, že to hnutie cíti. Okrem toho, že zo všetkých síl hľadáme formy pomoci klubom a mládeži a sme vďační za každého človeka, ktorý pre volejbal robí, môžeme vďaka spoločnosti Niké myslieť aj na rozvoj. Prostriedky, ktoré náš nový generálny partner do volejbalu investuje, poputujú do všetkých segmentov a to pre kluby z najvyššej súťaže, reprezentácie a plážový volejbal a podarilo sa spojiť partnerstvo aj s našimi anketami a sieňou slávy, čo považujem za podporu identity a histórie súčasne. Obe extraligy sa budú pýšiť titulárnym názvom Niké Extraliga mužov a Niké Extraliga žien. Názov nášho nového partnera ponesie aj Slovenský pohár," uviedol v tlačovej správe prezident Slovenskej volejbalovej federácie (SVF) Marek Rojko.

O chystaných spoločných aktivitách chcú obe strany informovať na plánovej tlačovej konferencii. "Usporiadame ju ihneď po tom, ako sa na Slovensku upokojí situácia okolo núdzového stavu a uvoľnia sa terajšie nariadenia vlády. Proces rokovaní s generálnym partnerom bol dlhý a trval niekoľko mesiacov a ani zďaleka nebol pripravený a jednoduchý, ako sme boli v auguste informovaní. Na spoluprácu sa tešíme a verím, že je len začiatkom úspešného príbehu aj na dlhšie obdobie ako je nastavené momentálne,“ dodal Rojko.