Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

NBA: V Orange County bude 24. august Dňom Kobeho Bryanta

Na archívnej snímke zo 14. júna 2009 basketbalista Los Angeles Lakers Kobe Bryant drží trofej Larryho O'Briena a trofej pre najužitočnejšieho hráča (MVP) súťaže po zisku titulu po triumfe nad Orlandom Magic v 5. finálovom zápase zámorskej basketbalovej NBA v Orlande. Jeden z najlepších basketbalistov histórie Kobe Bryant zahynul v nedeľu 26. januára 2020 po páde helikoptéry vo veku 41 rokov. Foto: TASR/AP

Počas svojej kariéry v NBA si obliekal dresy Los Angeles Lakers s číslami 8 a 24, preto sa vedenie okresu rozhodlo pre tento dátum.

Los Angeles 13. augusta (TASR) - Vedenie kalifornského okresu Orange County vyhlásilo 24. august za Deň Kobeho Bryanta. Legendárny americký basketbalista tragicky zahynul pri páde vrtuľníka 26. januára spoločne s dcérou Giannou a ďalšími siedmimi ľuďmi. Bryant žil v meste Newport Beach v Orange County. Počas svojej kariéry v NBA si obliekal dresy Los Angeles Lakers s číslami 8 a 24, preto sa vedenie okresu rozhodlo pre tento dátum. Informoval o tom portál CNN.