Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Nedvěd tvrdí, že C. Ronaldo aj Pirlo zostanú v Juventuse

Futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo sa teši po strelení hetriku v zápase 27. kola talianskej Serie A, Cagliari Calcio - Juventus Turín, v Cagliari v nedeľu 14. marca 2021. Foto: TASR/AP

Juventus čaká do konca ročníka Serie A meranie síl v Bologni, doma proti už istému majstrovi Interu Miláno a už v stredu zápas na ihrisku Sassuola.

Turín 11. mája (TASR) - Viceprezident talianskeho futbalového klubu Juventus Turín Pavel Nedvěd v utorok potvrdil médiám, že tréner Andrea Pirlo aj útočník Cristiano Ronaldo zostanú v klube aj v ďalšom období.

Klubové vedenie vyjadrilo Pirlovi dôveru aj po prehre v ligovom šlágri s AC Miláno 0:3. Juventus je po nej v tabuľke Serie A až na piatom mieste a úporne bojuje o účasť v budúcom ročníku Ligy majstrov. Na štvrtý Neapol má tri kolá pred koncom súťaže stratu jeden bod, na tretie AC Miláno, resp. druhú Atalantu Bergamo trojbodové manko.

"Máme teraz isté ťažkosti, ale budeme bojovať až do konca. Pirlo aj Ronaldo zostanú v Juventuse," citoval bývalého českého reprezentanta portál football-italia.net.

Juventus čaká do konca ročníka Serie A meranie síl v Bologni, doma proti už istému majstrovi Interu Miláno a už v stredu zápas na ihrisku Sassuola. Milánčania budú hrať na pôde FC Turín, doma proti Cagliari a v Bergame.