Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Neexistujú ľahké zápasy, tvrdí Talian Jorginho

Taliansky hráč Jorginho (vľavo) bojuje o loptu s Turkom Burakom Yilmazom v zápase A-skupiny Turecko - Taliansko na EURO 2020 vo futbale v Ríme 11. júna 2021. Foto: TASR/AP

"Squadra azurra" si v piatkovom štvrťfinále zmeria sily s Belgickom, ktoré na šampionáte zvíťazilo vo všetkých doterajších vystúpeniach.

Berlín 30. júna (TASR) - Talianskeho stredopoliara Jorginha neprekvapila skorá rozlúčka Nemecka, majstrov sveta z Francúzska a úradujúcich európskych šampiónov z Portugalska na futbalových ME 2020.

"To len ukazuje, že neexistujú ľahké zápasy. Futbal už nie je to, čo býval, keď ste vopred vedeli, ako sa to skončí," cituje slová 29-ročného hráča agentúra dpa.

"Squadra azurra" si v piatkovom štvrťfinále zmeria sily s Belgickom, ktoré na šampionáte zvíťazilo vo všetkých doterajších vystúpeniach. "Musíme ísť do zápasu s rešpektom. Všetky tímy majú slabé miesta a my ich musíme nájsť. Kevin De Bruyne má neuveriteľnú futbalovú inteligenciu a nemôžeme mu dať priestor," dodal hráč Chelsea Londýn.