Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Nemeckému futbalistovi Sanemu sa narodila dcéra

Leroy Sane, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdvaročný Sane v piatok opustil národný tím, ktorý sa pripravuje na nedeľňajší zápas proti Peru. Vedenie zväzu uviedlo, že mal súkromné dôvody, no nič bližšie.

Berlín 8. septembra (TASR) - Nemecký futbalový krídelník Leroy Sane sa stal otcom, v noci na sobotu sa mu narodila dcérka.

Dvadsaťdvaročný Sane v piatok opustil národný tím, ktorý sa pripravuje na nedeľňajší zápas proti Peru. Vedenie zväzu uviedlo, že mal súkromné dôvody, no nič bližšie. Futbalista už v sobotu na twitteri napísal, že má potomka. "Som nesmierne šťastný, že vám môžem oznámiť narodenie dcérky. Špeciálna vďaka patrí národnému tímu a trénerovi Joachimovi Löwovi za to, že mi dovolili odísť. Zajtra im budem držať palce," napísal.

Sane hral vo štvrtok v prípravnom zápase proti majstrom sveta z Francúzska, keď ako striedajúci hráč prišiel na ihrisko v 83. minúte. Neskôr opustil tímový hotel v Mníchove po konzultácii s trénerom "Nationalelf" Joachimom Löwom.

Okolo nemeckého útočníka sa naposledy rozpútala veľká diskusia po tom, čo ho Löw nezaradil do 23-člennej nominácie na MS do Ruska. Pred zápasom s Francúzskom ho spoluhráč Toni Kroos chválil, ale aj kritizoval. "V podstate je to hráč, ktorý má všetko potrebné na to, aby sa stal absolútnou svetovou triedou. Ale človek má pocit, že mu musí hovoriť, ako to má robiť," povedal Kroos na tlačovej konferencii.