Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. júl 2024Meniny má Božena
< sekcia Šport

Neprekonateľné súboje celebrít v ringu na Fight Night Challenge 5

Ilustračné foto Foto: DestinaDesign / Shutterstock.com

Fight Night Challenge 5 sľubuje večer plný vzrušenia, rivalít a nezabudnuteľných okamihov. Dňa 2. decembra sa môžete tešiť na boxerské súboje, v ktorých sa už po piaty krát stretnú známe osobnosti v ringu.

Bratislava 28. novembra (OTS) - Fight Night Challenge je mladá bojová organizácia, ktorá organizuje zápasy medzi celebritami a známymi osobnosťami z oblasti showbiznisu, internetu a športu. V minulosti sa na jej podujatiach objavili mená ako Rytmus, Majk Spirit, Atilla Végh či Separ. Samotní Patrik “Rytmus” Vrbovský a Atilla Végh sú v súčasnosti hlavnými tvárami tohto podujatia.

Najbližší Fight Night Challenge s poradovým číslom 5 sa uskutoční 2. decembra 2023 a pre veľký záujem zo strany fanúšikov sa presunie do najväčšej bratislavskej arény – Tipos Arény, známou aj ako Štadión Ondreja Nepelu.

Tešiť sa môžete na 12 zaujímavých zápasov, kde sa znova stretne niekoľko výrazných osobností. Hlavným zápasom bude duel Momo vs Hossa, v ktorom sa stretne v súboji známy slovenský raper Roman “Momo” Grigely s ostrieľaným ex-reprezentantom slovenského hokeja, Marcelom Hossom.

Medzi ďalšie zaujímavé osobnosti, ktoré si to medzi sebou rozdajú, patria napríklad Frayer Flexking, Erik Tresor, Erik Tlkanec, Fučo a Priscilla Versluis. Osobitnú pozornosť priťahoval aj súboj Strýca Filipa s Filipom Sulíkom, synom známeho politika Richarda Sulíka, ktorý musel hľadať náhradníka po nešťastnom zranení, kde mladého Filipa Sulíka nahradil podnikateľ Miroslav Vlček.

Celý večer bude nabitý adrenalínom a diváci sa môžu tešiť na skvelú šou plnú bojových výkonov v podaní ich obľúbenej celebrity. Fight Night Challenge 5 je možné sledovať i live v rámci PPV (pay-per-view) prenosu na Oktagon.TV a prvé 2 zápasy je možné sledovať i zdarma na oficiálnom FNC YouTube kanáli.