Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Neuer vynechal utorkový tréning, no proti Rumunom by mal chytať

Brankár Bayernu Mníchov Manuel Neue. Foto: TASR/DPA

Nemci sa pripravovali v utorok na tréningovej ploche druholigového SV Hamburg, až na Neuera mal Flick k dispozícii všetkých zvyšných 22 nominovaných hráčov.

Hamburg 5. októbra (TASR) - Kapitán Manuel Neuer sa nezapojil v utorok do úvodného tréningu nemeckej futbalovej reprezentácie pred nadchádzajúcimi zápasmi kvalifikácie MS 2022 proti Rumunsku a Severnému Macedónsku. Brankár mníchovského Bayernu namiesto toho zostal na tímovom hoteli, aby sa zregeneroval po náročnom programe.

Neuer chytal v nedeľnom bundesligovom dueli, v ktorom Bayern prekvapujúco podľahol doma Eintrachtu Frankfurt 1:2. Podľa agentúry DPA by však 35-ročný brankár nemal vynechať nadchádzajúce kvalifikačné duely. Zverenci trénera Hansiho Flicka privítajú Rumunov v piatok v Hamburgu a o tri dni neskôr sa v Skopje predstavia proti domácemu Severnému Macedónsku.

Nemci sa pripravovali v utorok na tréningovej ploche druholigového SV Hamburg, až na Neuera mal Flick k dispozícii všetkých zvyšných 22 nominovaných hráčov. Štvornásobní majstri sveta vedú kvalifikačnú J-skupinu so štvorbodovým náskokom pred druhým Arménskom a teoreticky si môžu už v najbližšom asociačnom termíne zabezpečiť miestenku do Kataru.