Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Neymar by sa mohol vrátiť už začiatkom marca, verí Tuchel

Neymar, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Dvadsaťsedemročný útočník nútene pauzuje od 23. januára, keď pre zranenie chodidla nedohral zápas šestnásťfinále Francúzskeho pohára proti Štrasburgu.

Paríž 25. februára (TASR) - Tréner futbalistov Paríža St. Germain Thomas Tuchel verí, že sa Brazílčan Neymar zapojí do tréningového procesu úradujúceho francúzskeho majstra už po odvetnom zápase osemfinále Ligy majstrov 2018/2019 proti Manchestru United. Ten je na programe 6. marca.

Dvadsaťsedemročný útočník nútene pauzuje od 23. januára, keď pre zranenie chodidla nedohral zápas šestnásťfinále Francúzskeho pohára proti Štrasburgu (2:0). Bezprostredne po zápase odhadli lekári čas liečenia na 10 týždňov.

Najdrahší hráč v histórii rehabilituje od 20. februára v rodnej Brazílii. "Komunikácia s ním je pre časový posun vcelku náročná, no aj napriek tomu sme v neustálom kontakte. Je pre nás veľmi dôležité, aby sa vrátil do Paríža ešte pred odvetou s Manchestrom United a bol pre hráčov psychickou oporou," povedal 45-ročný Nemec.

PSG si v si v 8 zápasoch bez svojho hviezdneho útočníka pripísal 7 víťazstiev a jednu prehru. Z úvodného osemfinálového duelu na Old Trafford si Parížania odviezli víťazstvo 2:0.