Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

NFL: Von Miller z Denveru mal pozitívny test na koronavírus

Ilustračná snímka. Foto: TASR/AP

Tridsaťjedenročný Miller pocítil prvé príznaky ochorenia pred niekoľkými dňami, keď sa mu spustil kašeľ. Následne sa nechal otestovať a výsledok mal pozitívny.

Denver 17. apríla (TASR) - Von Miller z Denveru Broncos je druhý hráč zámorskej profesionálnej ligy amerického futbalu (NFL), ktorý mal pozitívny test na nový koronavírus. Informovala o tom agentúra AP.

Tridsaťjedenročný Miller pocítil prvé príznaky ochorenia pred niekoľkými dňami, keď sa mu spustil kašeľ. Následne sa nechal otestovať a výsledok mal pozitívny. Jeden z najlepších defenzívnych hráčov NFL sa celkovo cíti zdravý, teda až na problémy spojené s dlhoročnou alergiou na trávy. "Som v dobrej nálade. Necítim sa byť chorý, ani ma nič nebolí," povedal Miller pre KUSA-TV. "Vonovi sa darí dobre, zotavuje sa v domácom prostredí, kde zostáva v izolácii. Je pod dohľadom klubových lekárov," oznámili Broncos.

Už pred Millerom diagnostikovali ochorenie COVID-19 u Briana Allena z Los Angeles Rams. Kalifornský klub po pozitívnom prípade uzavrel na dva týždne celý svoj tréningový areál a niekoľko ľudí putovalo do karantény. V USA evidovali k piatkovému ránu SELČ vyše 671.000 osôb s ochorením COVID-19, počet mŕtvych v USA dosiahol 33.284.