Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

NHL: Brankár Mrázek sa podrobil operácii palca na ruke

Na snímke zranený český brankár Caroliny Petr Mrázek leží na ľade v zápase hokejovej NHL Carolina Hurricanes - Dallas Stars (4:1) v noci na 31. januára 2021. Foto: TASR/AP

Bývalý brankár Detroitu či Philadelphie prišiel do Caroliny pred sezónou 2019/2019, v prvých dvoch ročníkoch v tíme Hurricanes odchytal v základnej časti zhodne 40 zápasov.

Raleigh 4. februára (TASR) - Český hokejový brankár Petr Mrázek z Caroliny Hurricanes absolvoval operáciu palca na pravej ruke. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude svojmu tímu v zámorskej NHL chýbať.

Mrázek utrpel zranenie v sobotnom zápase s Dallasom po kolízii so spoluhráčom Maxom McCormickom. Dvadsaťosemročný brankár zažíval fantastický štart do nového ročníka. Z 66 striel inkasoval iba trikrát, v troch stretnutiach vychytal dva shutouty, pričom mal priemer 0,99 inkasovaného gólu na zápas a držal si úspešnosť zásahov 95,5 percenta.

Bývalý brankár Detroitu či Philadelphie prišiel do Caroliny pred sezónou 2019/2019, v prvých dvoch ročníkoch v tíme Hurricanes odchytal v základnej časti zhodne 40 zápasov. Informoval portál tsn.ca.