Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

NHL: Ryan z Detroitu pre zranenie v tejto sezóne dohral

Na archívnej snímke zo 14. marca 2019 hokejista Ottawy Senators Bobby Ryan (vpravo) a hráč St. Louis Blues Tyler Bozak bojujú o puk pri mantineli. Foto: TASR/AP

Bývalý hráč Anaheimu či Ottawy podpísal s Detroitom pred štartom sezóny ročný kontrakt na milión dolárov, za "červené krídla" stihol odohrať 33 zápasov.

Detroit 10. apríla (TASR) - Americký hokejista Bobby Ryan už v tejto sezóne nepomôže Detroitu. Dôvodom je zranenie hornej časti tela, pre ktoré vynechal uplynulých šesť zápasov v zámorskej NHL. Podľa trénera Red Wings Jeffa Blashilla je jeho zranenie vážnejšie, ako pôvodne predpokladali a 34-ročný krídelník už v tomto ročníku nenastúpi.

Detroit figuruje v Centrálnej divízii na poslednom ôsmom mieste a už nemá reálnu šancu postúpiť do play off. Sezóna sa tak pre neho skončí po základnej časti. V súvislosti s Ryanom sa špekulovalo o jeho možnej výmene do iného klubu, no zdravotné problémy všetky úvahy o trejde ukončili. Bývalý hráč Anaheimu či Ottawy podpísal s Detroitom pred štartom sezóny ročný kontrakt na milión dolárov, za "červené krídla" stihol odohrať 33 zápasov so ziskom 14 bodov za sedem gólov a sedem asistencií. Informoval o tom oficiálny web NHL.