Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Timašov ostáva v NY Islanders, na skúšku príde Gustafsson

Švéd Dmytro Timašov, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Dvadsaťdeväťročný Švéd odohral v minulej sezóne 29 zápasov za Philadelphiu a Montreal, nazbieral v nich gól a 11 asistencií. V 16 súbojoch play off pridal tri body (1+2).

New York 17. septembra (TASR) - Klub zámorskej hokejovej NHL New York Islanders oznámil podpis zmlúv s piatimi hráčmi. "Ostrovania" sa dohodli na ročných kontraktoch s útočníkmi Dmytrom Timašovom, Andym Andreoffom a Ottom Koivulom, ako i obrancom Paulom LaDuem. Dvojročnú zmluvu podpísal center Cole Bardreau. Všetky sú dvojcestné v hodnote 750.000 dolárov za sezónu na úrovni NHL, informoval oficiálny web klubu.

Z tohto kvinteta si v minulej sezóne zahrali v profilige len Andreoff a Timašov. Andreoff absovolval šesť duelov v drese Philadelphie, Timašov jeden za Islanders. Okrem toho sa "Isles" dohodli na skúšobnej zmluve so skúseným obrancom Erikom Gustafssonom, ktorý príde na skúšku do predsezónneho kempu. Dvadsaťdeväťročný Švéd odohral v minulej sezóne 29 zápasov za Philadelphiu a Montreal, nazbieral v nich gól a 11 asistencií. V 16 súbojoch play off pridal tri body (1+2).