Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

NHL: Ward bude pokračovať v Calgary ako hlavný tréner

Na archívnej snímke z 29. novembra 2019 vtedajší dočasný tréner Calgary Flames Geoff Ward počas tréningu v Calgary. Trénerom hokejistov Calgary Flames bude v aj budúcej sezóne Geoff Ward. Klub NHL zmenil jeho postavenie z dočasného na trvalé. Ward v uplynulom ročníku pôsobil v tíme spočiatku ako asistent, no 29. novembra sa ujal kormidla, keď Bill Peters rezignoval pre obvinenia z rasizmu. Foto: TASR/AP

Ward v uplynulom ročníku pôsobil v tíme spočiatku ako asistent, no 29. novembra sa ujal kormidla, keď Bill Peters rezignoval pre obvinenia z rasizmu.

Calgary 14. septembra (TASR) - Trénerom hokejistov Calgary Flames bude v aj budúcej sezóne Geoff Ward. Klub NHL zmenil jeho postavenie z dočasného na trvalé.

Ward v uplynulom ročníku pôsobil v tíme spočiatku ako asistent, no 29. novembra sa ujal kormidla, keď Bill Peters rezignoval pre obvinenia z rasizmu. Ward uspel s Flames v boji o play off, keď jeho mužstvo dokázalo vyradiť Winnipeg 3:1 na zápasy. V 1. kole play off Calgary nestačilo na Dallas 2:4. Informovala agentúra AP.