Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

Nice odohrá najbližší domáci duel na prázdnom štadióne

Policajt v Nice prehľadáva futbalového fanúšika pri vchode na štadión pred začiatkom zápasu najvyššej francúzskej futbalovej ligy Ligue 1. Foto: TASR/AP

Nedeľný duel 3. kola Ligue 1 sa nedohral po tom, ako v 75. minúte za stavu 1:0 pre domácich z hľadiska priletela fľaša, ktorá trafila hosťujúceho Dimitriho Payeta.

Paríž 26. augusta (TASR) - Francúzsky futbalový klub OGC Nice odohrá najbližšie domáce stretnutie s Bordeaux za zatvorenými dverami. Ligové vedenie ho potrestalo za výtržnosti fanúšikov v predchádzajúcom zápase proti Olympique Marseille, suspendovalo aj fyzioterapeuta hostí Pabla Fernandeza.

Nedeľný duel 3. kola Ligue 1 sa nedohral po tom, ako v 75. minúte za stavu 1:0 pre domácich z hľadiska priletela fľaša, ktorá trafila hosťujúceho Dimitriho Payeta. Hodil ju späť na tribúnu, čím vyvolal hnev domácich priaznivcov a tí vtrhli na hraciu plochu. Hráči oboch mužstiev zamierili do šatní, domáci sa na trávnik vrátili, no futbalisti Marseille odmietli dohrať.

Riadiaca organizácia LFP posudzuje, aké dôsledky vyvodí, verdikt zverejní 8. septembra. Dovtedy sa výsledok zápasu nepočíta do tabuľky najvyššej súťaže. Informoval o tom portál BBC.