Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Nigérijčan Adi po návrate do Trenčína:Toto je to správne miesto

Trenčan Fanendo Adi (vľavo) Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Adi si vyskúšal ako chutí futbalový život v slávnom Diname Kyjev, kde bol pol roka na hosťovaní. Vo štvrtok už pod dohľadom trénera Adriána Guľu zarezával na tréningu so staronovými spoluhráčmi.

Trenčín 14. septembra (TASR) - Po polročnom hosťovaní v Dyname Kyjev sa nigérijský útočník Fanendo Adi vrátil do corgoňligového futbalového klubu AS Trenčín. Vo štvrtok už pod dohľadom trénera Adriána Guľu zarezával na tréningu so staronovými spoluhráčmi.

"Som rád opäť doma. Toto je to správne miesto," citovala Adiho oficiálna internetová stránka AS Trenčín. Adi si vyskúšal ako chutí futbalový život v slávnom Diname Kyjev, kde bol pol roka na hosťovaní. Najmä zdravotné problémy mu však prekazili šancu na posun v kariére. "Opäť sa chcem futbalovo posunúť a Trenčín je dnes pre mňa to najlepšie miesto," dodal Adi, ktorý sa napriek zápasovej absencii cíti pripravený na najvyššiu slovenskú súťaž: "Po fyzickej stránke som v poriadku. Potrebujem však niekoľko dní a nejaký ten zápas, aby som sa do toho dostal."

V sobotu o 15.30 hrá Trenčín v rámci 9. kola CL doma s nováčikom z Myjavy.