Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Nigérijčan Emeka podpísal nový kontrakt s Trenčínom

Na snímke sprava Rash Rahim Ibrahim (AS Trenčín) hlavičkuje gól, Martin Svatík (Spartak Myjava) a Adam Cisár (Spartak Myjava) a Chinonso Emeka (AS Trenčín) v osemfinálovom zápase Slovnaft Cupu, AS Trenčín - Spartak Myjava, 9. novembra 2022 v Trenčíne. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Dvadsaťjedenročný útočník prišiel z belgického KAA Gent už v lete, no zdravotné problémy a zranenie mu dlho nedovolili ukázať všetky prednosti.

Trenčín 7. decembra (TASR) - Nigérijský futbalista Chinonso Emeka podpísal nový kontrakt s AS Trenčín. Informoval o tom oficiálny web fortunaligistu.

Dvadsaťjedenročný útočník prišiel z belgického KAA Gent už v lete, no zdravotné problémy a zranenie mu dlho nedovolili ukázať všetky prednosti. Štyri ligové štarty a dve pohárové vystúpenia v druhej polovice jesene však rozhodli o podpise novej dlhodobej zmluvy.

"Som veľmi šťastný, že klub prišiel tak skoro po podpise prvého kontraktu s ponukou dlhodobej zmluvy. Pre každého hráča je potešiteľné, keď cíti dôveru vo svoje schopnosti," povedal Emeka, ktorý sa zžil nielen s klubom. "Cítim sa tu ako doma. Všetci ma veľmi podporujú. Som presvedčený, že to je miesto, kde môžem výrazne napredovať."

S podpisom nového kontraktu prichádzajú väčšie očakávania. "Viem, že budem viac sledovaný. Treba robiť postupné kroky. Môj prvý cieľ je zlepšenie konzistencie výkonov. Chcem ukázať, že si zaslúžim byť v AS Trenčín. Viem, že tímu môžem dať ešte oveľa viac. S pribúdajúcim časom budem lepší. Dostal som šancu a chcem ju využiť. Nechcem sklamať klub a fanúšikov," dodal Emeka.