Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Niké rozdáva tento piatok hráčom 5 eur zadarmo

Niké rozdáva tento piatok hráčom 5 eur zadarmo! Foto: Niké

Nákupné šialenstvo v podobe Black Friday sa nezadržateľne blíži. Kto však povedal, že je to len o míňaní peňazí, mýli sa.

Bratislava 27. novembra (OTS) - Black Friday prináša aj stávková spoločnosť Niké, ktorá počas tohto jedinečného dňa odmení svojich hráčov skvelým darčekom.

Už tento piatok 27. novembra dostanú overení hráči od spoločnosti Niké bonus v hodnote 5 eur. A to len tak. Klient nič nemusí prijímať, potvrdzovať, splniť. Stačí ak sa prihlási na svoje konto a následne si môže naplno užiť svoj darček. Hovorí riaditeľ pre stratégiu a rozvoj v jednotke na stávkovom trhu na Slovensku Martin Tibenský: „Ostatné spoločnosť zlacňujú, my v Niké počas Black Friday rozdávame. Chceme našich klientov potešiť a zároveň ich aj odmeniť za to, že sú u nás. Preto im dávame darček, ktorý je pre nich mimoriadne výhodný a ktorého uplatnenie je veľmi jednoduché.“

Svoj darček môžu klienti využiť zostavením tiketu, ktorého celkový kurz je aspoň 1,05 a to práve počas Black Friday. Tiket zadarmo si môžu uplatniť v ktorejkoľvek pobočke po celom Slovensku a to prihlásením svojou klubovou kartou, ako aj prihlásením na svoje konto na portáli www.nike.sk, či cez mobilnú aplikáciu Niké.

Bonus v predvianočnom období
Pojem Black Friday vznikol v šesťdesiatych rokoch minulého storočia v dôsledku dopravného zmätku na cestách, ktorý bol vždy po dni vďakyvzdania. Masívnu popularitu získal okolo roku 2005, kedy bol už právom označoval za najrušnejší deň v roku, počas ktorého ľudia vo veľkom využívali mega zľavy v obchodoch, po novom už aj na online portáloch.

V Niké počas Black Friday nič nemusíte míňať. Vy môžete len vyhrať. V piatok 27. novembra vás odmeňovať bude Niké. Nepremeškajte túto príležitosť.