Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Šport

Novým riaditeľom MBK Ružomberok je M. Futo, vedenia sa ujme 1. júna

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Nový riaditeľ ružomberského basketbalového klubu je autorom myšlienky Tréningového strediska mládeže Slávia v Žiline, kde posledné tri roky pôsobil ako športový riaditeľ a konateľ.

Ružomberok 23. mája (TASR) - Do funkcie riaditeľa Mestského basketbalového klubu (MBK) Ružomberok uviedli Miroslava Futa. Nový riaditeľ vzišiel z výberového konania, vedenia MBK sa plnohodnotne ujme od 1. júna. Informoval o tom hovorca Ružomberka Vladimír Miškovčík.

Nový riaditeľ ružomberského basketbalového klubu je autorom myšlienky Tréningového strediska mládeže Slávia v Žiline, kde posledné tri roky pôsobil ako športový riaditeľ a konateľ. "Som presvedčený, že MBK Ružomberok potrebuje nový impulz a energiu. Pred novým riaditeľom je veľa práce, želám mu preto mnoho múdrych rozhodnutí. Verím, že manažérske skúsenosti, ktoré má zo súkromnej sféry, športového marketingu a z fundraisingu, naplno zúročí v Ružomberku a povedie klub správnym smerom," zhodnotil ružomberský primátor a konateľ MBK Ružomberok Ľubomír Kubáň.

Hovorca mesta dodal, že v budúcom období je prioritou MBK Ružomberok a mesta zabezpečiť rozvoj mládeže i športovej a investičnej infraštruktúry.