Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

O lístky na finále prejavilo záujem vyše 100.000 fanúšikov Frankfurtu

Na archívnej snímke zo 14. apríla 2022 hráči Eintrachtu Frankfurt sa tešia po víťazstve v odvete štvrtinále Európskej ligy vo futbale FC Barcelona - Eintracht Frankfurt v Barcelone. Foto: TASR/AP

Do predaja išlo v utorok aj 10.000 vstupeniek na vysielanie priameho prenosu z tohto zápasu na veľkej obrazovke na štadióne Frankfurtu.

Frankfurt 10. mája (TASR) - Viac ako 100.000 fanúšikov futbalového Eintrachtu Frankfurt prejavilo záujem o vstupenky na finále Európskej ligy proti Glasgowu Rangers. Nemecký klub má však pre svojich priaznivcov k dispozícii len približne 10.000 vstupeniek. Stretnutie je na programe 18. mája v španielskej Seville.

"Očakávali sme veľký záujem, no tieto čísla sú gigantické a prekonali všetky naše očakávania," citovala DPA z oficiálneho vyhlásenia bundesligistu. Ten sa bude snažiť zabezpečiť lístky pre čo najviac fanúšikov, no varoval, že nevyhovie zďaleka všetkým. Eintracht zabojuje o svoju prvú európsku trofej od roku 1980. V apríli ho prišlo na odvetu štvrťfinále na štadión FC Barcelona (3:2) podporiť vyše 25.000 skalných.

Do predaja išlo v utorok aj 10.000 vstupeniek na vysielanie priameho prenosu z tohto zápasu na veľkej obrazovke na štadióne Frankfurtu. Klub očakáva, že tieto lístky sa vypredajú do 24 hodín.