Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Obranca McNabb podpísal s Vegas nový trojročný kontrakt

Na archívnej snímke zo 6. decembra 2021 sprava slovenský center Calgary Adam Ružička a obranca Golden Knights Brayden McNabb v zápase hokejovej NHL Vegas Golden Knights - Calgary Flames (3:2). Foto: TASR/AP

Defenzívneho beka si vybrali Golden Knights v roku 2017 z Los Angeles v expanznom drafte, predtým hral v profilige aj za Buffalo.

Las Vegas 31. januára (TASR) - Kanadský hokejista Brayden McNabb a klub NHL Vegas Golden Knights sa dohodli na predĺžení spolupráce. Tridsaťjedenročný obranca podpísal nový trojročný kontrakt, ktorý mu vynesie v priemere 2,85 milióna dolárov za sezónu.

Súčasná zmluva vyprší McNabbovi po tejto sezóne, nová bude platiť až do konca ročníka 2024/2025. Defenzívneho beka si vybrali Golden Knights v roku 2017 z Los Angeles v expanznom drafte, predtým hral v profilige aj za Buffalo. V prebiehajúcom ročníku odohral za Vegas 45 zápasov so ziskom deviatich bodov za dva góly a sedem asistencií. Spoločne s Mariom Ferrarom zo San Jose vedie ligovú štatistiku v počte zblokovaných striel (110).

Nové zmluvy s klubom z Las Vegas podpísali aj brankár Logan Thompson (tri roky, priemerný ročný plat 766.667 dolárov) a útočník Michael Amadio (dva roky, 1,525 mil. dolárov), informoval oficiálny web NHL.