Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Obranca Wolanin pokračuje v Los Angeles

Na snímke zľava brankár Felix Brückmann (Nemecko) a Christian Wolanin (USA) dáva gól v zápase o 3. miesto USA - Nemecko na 84. majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji v lotyšskej Rige v nedeľu 6. júna 2021. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Dvadsaťšesťročný Wolanin prišiel do LA v marci výmenou z Ottawy, za "kráľov" odohral tri zápasy, predtým za Senators absolvoval v sezóne 15 stretnutí so ziskom troch asistencií.

El Segundo 7. júla (TASR) - Hokejový obranca Christian Wolanin bude v zámorskej NHL naďalej obliekať dres Los Angeles Kings. S klubom podpísal nový ročný kontrakt na 750.000 dolárov, informovala agentúra AP.

Dvadsaťšesťročný Wolanin prišiel do LA v marci výmenou z Ottawy, za "kráľov" odohral tri zápasy, predtým za Senators absolvoval v sezóne 15 stretnutí so ziskom troch asistencií. Celkovo nastúpil v profilige na 61 zápasov s bilanciou päť gólov a 13 asistencií. Wolanin je kanadský rodák, ktorý má americké občianstvo, USA reprezentoval aj na tohtoročných MS v Rige, kde bol najproduktívnejším zadákom amerického tímu so šiestimi bodmi (1+5) v 10 dueloch.