Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Šport

Obranu Nitry vystuží skúsený S. Hudec, premiéra v piatok v Trenčíne

"Zmluvu podpíšeme ešte dnes a bude mať trvanie do konca prebiehajúcej sezóny," uviedol pre TASR riaditeľ HK Ján Plandora.

Nitra 11. októbra (TASR) - Skúsený Stanislav Hudec vystuží obranu extraligového hokejového tímu HK Nitra. Tridsaťročný odchovanec a rodák z Nitry si premiéru v novom tíme odkrúti v piatok 12. októbra na ľade trenčianskej Dukly.

"Zmluvu podpíšeme ešte dnes a bude mať trvanie do konca prebiehajúcej sezóny," uviedol pre TASR riaditeľ HK Ján Plandora. Ako ďalej uviedol, Stanislav Hudec sa s mužstvom už dlhší čas pripravoval, jeho príchod pod Zobor začali riešiť v pondelok. "My sme mali o neho záujem, on chcel za nás tiež hrať, tak sme sa dohodli," dodal Plandora.

Stanislav Hudec pôsobil naposledy v českom extraligovom tíme HC Oceláři Třinec, s ktorým v sezóne 2010/11 získal majstrovský titul. V Čechách hrával aj za Vítkovice, Plzeň, Spartu Praha a budějovický Mountfield a krátky čas hral aj za ruský Viťaz Čechov a švajčiarsky Bazilej. Rodná Nitra bude pre neho po Martine a Slovane Bratislava treťou slovenskou extraligovou zastávkou.