Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 6. máj 2024Meniny má Hermína
< sekcia Šport

Diváci môžu v novembri vrátiť vstupenky zakúpené na OH2020 v Japonsku

Šéf organizačného výboru OH 2020 Toširo Muto (vpravo) a riaditeľ Medzinárodného paralympijského výboru Brit Craig Spence. Foto: TASR/AP

Olympijské hry, ktoré pre pandémiu koronavírusu preložili na budúci rok, sa uskutočnia v termíne 23. júla až 8. augusta 2021.

Tokio 30. októbra (TASR) – Organizátori olympijských hier v Tokiu umožnili fanúšikom, ktorí si zakúpili vstupenky v Japonsku, ich vrátenie. V zahraničí je tento krok v réžii lokálnych predajcov.

Držitelia vstupeniek môžu požiadať o refundáciu od 10. do 30. novembra alebo si lístky ponechať a požiadať o ňu až v prípade, keď bude obmedzená kapacita športovísk. Hovorca podujatia Masa Takaja však všetkých ubezpečil, že organizačný výbor momentálne neuvažuje nad možnosťou zrušenia či uskutočnenia bez účasti divákov. Pracuje však s variantom refundácie vstupeniek v prípade, že bude musieť podujatie zrušiť na poslednú chvíľu alebo počas jeho konania pre pozitívny test niektorého z účastníkov.

Olympijské hry, ktoré pre pandémiu koronavírusu preložili na budúci rok, sa uskutočnia v termíne 23. júla až 8. augusta 2021. Informovala o tom agentúra AFP.