Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Ohlasy českých médií po semifinále: Česko dostalo SlovensK.O.!

Slovenskí hokejisti ďakujú fanúšikom po víťazstve nad Českom. Foto: TASR/Pavel Neubauer

isport.cz: "Česko dostalo SlovensK.O. ... Je koniec! Staromák v slzách, na plátno lietali fľaše."

Praha/Bratislava 19. mája (TASR) – Ohlasy českých médií na prehru hokejovej reprezentácie so Slovenskom 1:3 v semifinále 76. majstrovstiev sveta:

isport.cz:
"Česko dostalo SlovensK.O. ... Je koniec! O zlato sa vo finále majstrovstiev sveta pobijú hokejisti Slovenska. ... Staromák v slzách, na plátno lietali fľaše."

lidovky.cz: "Fantastický Laco zastavil Čechov. Sen o finále sa rozplynul. Českí hokejisti prehrali v semifinále so Slovenskom 1:3. O dva góly východných susedov sa postaral Miroslav Šatan."

sport.cz: "Finálový sen sa rozplynul. Vůjtek dotiahol Slovákov do boja o titul. Česko si finále na tohtoročných hokejových majstrovstvách sveta v Helsinkách nezahrá. Vypätú exfederálnu bitku so Slovenskom reprezentanti prehrali 1:3."

idnes.cz: "Hokejisti prehrali federálnu bitku, do finále idú Slováci s Vůjtekom. Zlatý sen českých hokejistov a trénera Aloisa Hadamczika sa rozplynul. Národný tím po nádejnom postupe cez Švédsko nestačil v semifinále na Slovákov, ktorým senzačnú účasť vo finále majstrovstiev sveta zariadil dvomi gólmi Miroslav Šatan."

aktualne.cz: "Koniec českého zlatého sna. Slovákov doviedol do finále Šatan. Českí hokejisti nebudú rovnako ako minulý rok hrať vo finále majstrovstiev sveta."

hokejportal.cz: "Zázrak sa už nekonal. Šatan s Hudáčkom dokonali skazu. Česi si finále nezahrajú."

hokej.cz:
"Zlatý sen je preč. Česi nezvládli federálne semifinále, Slovákov poslal za postupom Šatan."