Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Ovečkin vyjadril podporu KHL: Súťaž sa vyvíja správnym smerom

Ruský hokejista Alexander Ovečkin, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Hviezdny ruský hokejista vhodil pred 4000 divákmi čestné buly pred zápasom medzi Avangardom Omsk, ktorý nedávno otvoril novú akadémiu, a jeho materským klubom Dinamom Moskva.

Moskva 19. augusta (TASR) - Kapitán Washingtonu Capitals Alexander Ovečkin navštívil v Balašiche prípravný duel tímov KHL. Hviezdny ruský hokejista vhodil pred 4000 divákmi čestné buly pred zápasom medzi Avangardom Omsk, ktorý nedávno otvoril novú akadémiu, a jeho materským klubom Dinamom Moskva.

Pred novinármi sa Ovečkin nemohol vyhnúť otázke, či sa niekedy ešte v KHL predstaví. "Moja zmluva s Washingtonom vyprší v roku 2021 a nikdy som sa netajil skutočnosťou, že zvažujem viaceré možnosti," povedal podľa oficiálneho portálu KHL.

Tridsaťtriročný krídelník odštartoval v Diname svoju profesionálnu kariéru a jeho dres obliekal aj počas lockoutovej sezóny 2012/13. "Všetko bude závisieť od môjho zdravia. Sledujem KHL podrobne, súťaž sa vyvíja správnym smerom. S Dinamom Moskva zostávam v úzkom vzťahu," dodal trojnásobný majster sveta a víťaz Stanleyho pohára s Capitals.