Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Paolo Maldini a jeho syn Daniel mali pozitívne testy na koronavírus

Paolo Maldini, archívna foto. Foto: TASR/AP

Päťdesiatjedenročný Maldini a jeho 18-ročný syn sa pripojili k vyše desiatim hráčom v talianskej Serii A, ktorí mali pozitívne testy.

Miláno 21. marca (TASR) - Legendárny taliansky futbalista Paolo Maldini a jeho syn Daniel mali pozitívne testy na nový koronavírus. V sobotu večer to potvrdil klub AC Miláno na svojej oficiálnej stránke.

"Technický riaditeľ klubu Maldini sa dozvedel o kontakte s osobou, ktorá mala následne pozitívny test na koronavírus, a sám začal prejavovať symptómy ochorenia. Včera podstúpil test, ktorého výsledok bol pozitívny. Jeho syn Daniel, útočník mládežníckeho tímu AC, ktorý nedávno trénoval s A-mužstvom, mal taktiež pozitívny nález. Obaja sú v poriadku a už absolvovali dvojtýždňovú karanténu. Teraz zostanú v izolácii až do klinického zotavenia," píše sa na webe AC.

Päťdesiatjedenročný Maldini a jeho 18-ročný syn sa pripojili k vyše desiatim hráčom v talianskej Serii A, ktorí mali pozitívne testy. Daniel Maldini len vo februári absolvoval premiéru v A-mužstve AC.

V Taliansku evidovali v sobotu večer viac ako 53-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a 4825 obetí. Celosvetovo je v 187 krajinách/regiónoch potvrdených viac ako 304-tisíc prípadov nákazy novým koronavírusom SARS-CoV-2, vyše 12.980 ľudí mu podľahlo.