Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 16. jún 2024Meniny má Blanka a Bianka
< sekcia Šport

Pedro Leon: Keď Mourinho neodíde z Realu, tak ostanem v Getafe

Tréner Realu Madrid Portugalčan José Mourinho Foto: TASR/AP

Leon v tejto sezóne pre zranenia odohral iba deväť duelov.

Madrid 28. apríla (TASR) - Španielsky futbalový stredopoliar Realu Madrid Pedro Leon zrejme ostane na hosťovaní v Getafe aj po skončení tejto sezóny.

Dvadsaťpäťročný futbalista pôsobil v Getafe v ročníku 2009/10 pred odchodom do Realu. Pred touto sezónou sa vrátil do Getafe na hosťovanie po tom, ako pod vedením trénera Jose Mourinha nedostával veľa príležitostí v drese "bieleho baletu".

Portugalský kouč vyhlásil, že ostane na lavičke Realu, ak mu vedenie klubu vysloví dôveru. Leon si preto myslí, že preňho bude lepšie pôsobiť ďalej v Getafe.

"V zmluve s Getafe je bod, ktorý hovorí o možnosti predĺženia dohody. Zatiaľ však neviem, čo sa stane. S nikým som o tom nehovoril," cituje španielskeho hráča portál goal.com. "Podľa toho, čo sa objavuje v novinách, na poste trénera Realu nepríde k zmene. Je to rovnaká situácia ako pred rokom, takže tu ostanem."

Leon v tejto sezóne pre zranenia odohral iba deväť duelov. "Bol to ťažký rok. Mal som veľa smoly," uzavrel Leon. "Po poslednom zranení kolena trvalo mesiac, kým som sa vrátil do zostavy. Vo zvyšných zápasoch však chcem Getafe pomôcť. Nesmieme zabudnúť, že ak tri z nich vyhráme, budeme hrať v budúcej sezóne v európskej pohárovej súťaži."