Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Po Nemcovi Kühnovi mal pozitívny test aj jeho náhradník Wagner

Na archívnej snímke z 22. januára 2020 rakúsky hráč Tobias Wagner (uprostred) strieľa cez brániacich Bielorusov Siarheia Šyloviča (vľavo) a Mikitu Vailupau (vpravo) v zápase štvrťfinálovej I. skupiny Bielorusko - Rakúsko na majstrovstvách Európy v hádzanej vo Viedni. Foto: TASR/AP

Nemecko už má istý postup, v poslednom zápase bratislavskej D-skupiny sa stretne v utorok s Poľskom.

Bratislava 17. januára (TASR) - V tíme hádzanárov Nemecka sa na prebiehajúcich ME objavil druhý pozitívny test na koronavírus. Mal ho Hendrik Wagner, ktorého povolali ako náhradníka za prvého nakazeného Juliusa Kühna.

Ten mal pozitívny test v sobotu a už opustil výpravu a zamieril do karanténneho ubytovania. Wagner pricestoval do Bratislavy v nedeľu a po príchode sa izoloval, takže nebol v kontakte s ďalšími hráčmi a inými členmi nemeckej výpravy.

"Už ani nerozumiem svetu. Fyzicky som v poriadku, ale uplynulých pár hodín bolo po emočnej stránke ako na horskej dráhe," agentúra dpa citovala dvadsaťštyriročného Wagnera, ktorý je rovnako ako Kühn v izolácii. Protokol šampionátu hovorí o minimálne päťdňovej karanténe po pozitívnom teste.

Nemecko už má istý postup, v poslednom zápase bratislavskej D-skupiny sa stretne v utorok s Poľskom.