Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Pogba príde o svetový šampionát, uviedol jeho agent

Ilustračná fotka. Foto: TASR/AP

Pogbov štart na šampionáte sa začal výrazne komplikovať pre problémy s kolenom, ku ktorým sa pridružilo zranenie stehna.

Paríž 31. októbra (TASR) - Francúzsky futbalista Paul Pogba príde o MS 2022 v Katare, na ktorých budú zverenci Didiera Deschampsa obhajovať titul. Uviedol to hráčov agent Rafaela Pimenta, TASR prevzala informáciu z agentúry AFP: Pogbov štart na šampionáte sa začal výrazne komplikovať pre problémy s kolenom, ku ktorým sa pridružilo zranenie stehna.

"Lekári po analýze výsledkov vyšetrení dospeli k záveru, že Paul potrebuje ešte viac času na to, aby sa po operácii kolena úplne zotavil. Nebude k dispozícii francúzskej reprezentácii na MS v Katare a k svojmu klubu Juventus Turín sa pripojí až po šampionáte," povedal Pimenta.

Pogba nehral za Juventus od júlového prípravného zápasu proti mexickému klubu Guadalajara (2:0). Za tím, do ktorého sa vrátil po šiestich rokoch, tak ešte nenastúpil počas tejto sezóny v súťažnom zápase. Nové zranenie prišlo po jeho nedávnom návrate do tréningového procesu.