Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 11. máj 2024Meniny má Blažena
< sekcia Šport

Polášek si pripísal na konto prvé víťazstvo po boku Peersa

Na snímke slovenský tenista Filip Polášek odvracia úder na sieti v 1. kole štvorhry mužov počas XXXII. letných olympijských hier v Tokiu v nedeľu 25. júla 2021. V úvodnom kole štvorhry si Filip Polášek s Lukášom Kleinom zmerali sily so štvrtým nasadeným párom Aslan Karacev, Daniil Medvedev reprezentujúcim Ruský olympijský výbor (ROC). Foto: TASR - SOŠV/Andrej Galica

V osemfinále narazia Polášek s Peersom na austrálsko-britský pár Alex De Minaur, Cameron Norrie.

Cincinnati 19. augusta (TASR) - Slovenský tenista Filip Polášek s Austrálčanom Johnom Peersom si pripísali na konto prvé spoločné deblové víťazstvo. Šiesty nasadený pár zvíťazil vo vyrovnanom prvom zápase na turnaji ATP Masters 1000 v Cincinnati nad holandsko-austrálskou dvojicou Matwe Middelkoop, Luke Saville po takmer dvojhodinovom boji 6:7 (4), 7:6 (2), 10:6.

V osemfinále narazia Polášek s Peersom na austrálsko-britský pár Alex De Minaur, Cameron Norrie. Polášek počas OH 2020 v Tokiu oznámil ukončenie spolupráce s Chorvátom Ivanom Dodigom, s ktorým vo februári triumfoval na grandslamovom Australian Open v Melbourne. Za nového partnera si vybral Peersa. S Austrálčanom absolvuje sériu turnajov na zámorských hardoch, ktorá vyvrcholí v New Yorku na US Open.