Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Poliaci špekulujú o dohode Lewandowského s FC Barcelona

Futbalista Bayernu Mníchov Robert Lewandowski (v popredí) reaguje počas zápasu 26. kola nemeckej Bundesligy TSG 1899 Hoffenheim - Bayern Mníchov v Sinsheime v sobotu 12. marca 2022. Foto: TASR/AP

Bavori nemajú v úmysle pustiť poľského reprezentanta a prípadné rozhodnutia o možných odchodoch aj ďalších hráčov budú robiť až na konci aktuálnej sezóny.

Mníchov 11. apríla (TASR) - Poľský futbalista Robert Lewandowski sa podľa poľských médií údajne dohodol na prestupe do FC Barcelona. O svojom rozhodnutí skončiť už mal upovedomiť rekordného nemeckého majstra Bayern Mníchov.

Ako uviedla televízia TVP, 33-ročný kanonier mal informovať o odchode aj športového riaditeľa klubu Olivera Kahna. Zmluva v Bayerne platí úradujúcemu najlepšiemu futbalistovi sveta podľa FIFA až do roku 2023. Agentúra DPA s odvolaním sa na portál sport1.de zasa uviedla, že Bavori nemajú v úmysle pustiť poľského reprezentanta a prípadné rozhodnutia o možných odchodoch aj ďalších hráčov budú robiť až na konci aktuálnej sezóny.