Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Šport

Poprad sa dohodol s Naušom na dvojročnom kontrakte

Na snímke vpravo Aurel Nauš (HC Grotto Prešov), uprostred brankár Filip Surák a vľavo Dávid Romaňák (HK Spišská Nová Ves) v dohrávke 35. kola hokejovej Tipos extraligy HC Grotto Prešov – HK Spišská Nová Ves v piatok 4. marca 2022 v Prešove. Foto: TASR – Milan Kapusta

Pre 26-ročného martinského odchovanca bude Poprad štvrtou extraligovou zastávkou.

Poprad 21. mája (TASR) - Hokejový klub HK Poprad a útočník Aurel Nauš sa dohodli na dvojročnom kontrakte. Pre 26-ročného martinského odchovanca bude Poprad štvrtou extraligovou zastávkou.

"Keď mi prišla ponuka z Popradu, veľmi som sa potešil, lebo na slovenské pomery patrí k top klubom. Som rád, že sme sa po sezóne dohodli na podmienkach. Ja osobne sa chcem stále posúvať vyššie, potrebné je však na sebe stále tvrdo pracovať. Poprad ma môže posunúť v tom, že niečo dosiahneme a ja mu chcem svojim podielom pomôcť," povedal po príchode pod Tatry.

"Sme radi, že sme sa s Aurelom dohodli na dvojročnej spolupráci. Aurel si vybral HK Poprad ako krok vpred vo svojej kariére. Ide o svedomitého a pracovitého hokejistu, ktorý prináša na ľad veľa energie aj vďaka svojmu výbornému korčuľovaniu. V Poprade mu prajem veľa úspechov a teším sa na spoluprácu," zhodnotil nový prírastok do popradského tímu športový riaditeľ Július Koval v rozhovore pre klubový web.

Poprad bude pre Aurela Nauša štvrtým extraligovým zamestnávateľom po Detve, Prešove a Liptovskom Mikuláši. Počas štyroch ročníkov nazbieral 78 bodov za 37 gólov a 41 prihrávok, ktoré zaznamenal v 147 odohraných dueloch.