Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Portugalský krídelník Neto prišiel pre zranenie o účasť v Katare

Na snímke vpravo hráč Slovana Rafael Ratao a vľavo hráč Wanderers Pedro Lomba Neto v zápase K-skupiny 4. kola skupinovej fázy Európskej ligy vo futbale Wolverhampton Wanderers -ŠK SLovan Bratislava v 7. novembra 2019. Foto: TASR - Martin Baumann

Dôvodom je zranenie členka, ktoré si vyžiada chirurgický zákrok.

Londýn 7. októbra (TASR) - Krídelník portugalskej futbalovej reprezentácie Pedro Neto nebude môcť hrať na tohtoročných MS v Katare. Dôvodom je zranenie členka, ktoré si vyžiada chirurgický zákrok. V piatok o tom informoval jeho anglický klub Wolverhampton Wanderers.

Dvadsaťdvaročný Neto sa zranil minulý víkend v prvom polčase ligového duelu na pôde West Hamu. Lekári po vyšetreniach rozhodli, že bude potrebovať operáciu. "Žiaľ, nebude fit pre blížiace sa majstrovstvá sveta," uviedli predstavitelia Wolverhamptonu v oficiálnom stanovisku.

Neto debutoval v drese Portugalska v novembri 2020 a na konte má tri reprezentačné štarty, pripomenula agentúra AFP. V apríli minulého roka utrpel vážne zranenie kolena a musel pauzovať desať mesiacov, v tejto sezóne však nechýbal v anglickej lige ani raz.