Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 3. jún 2024Meniny má Karolína
< sekcia Šport

Preisinger podpísal predĺženie zmluvy so Slovanom Bratislava

Na snímke zľava Miroslav Preisinger (Slovan) a Ondrěj Kacetl (Třinec) počas zápasu F-skupiny Ligy majstrov v hokeji 13. októbra 2021 v Bratislave. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Počas uplynulej sezóny odohral v Tipos extralige 45 zápasov, v ktorých si pripísal 20 bodov (3+17). Klub o predĺžení informoval na svojom oficiálnom webe.

Bratislava 20. mája (TASR) - Slovenský hokejista Miroslav Preisinger podpísal predĺženie zmluvy s HC Slovan Bratislava. Počas uplynulej sezóny odohral v Tipos extralige 45 zápasov, v ktorých si pripísal 20 bodov (3+17). Klub o predĺžení informoval na svojom oficiálnom webe.

"V prvom rade ďakujem manažmentu a trénerom za prejavenú dôveru, vďaka ktorej môžem pokračovať v pôsobení v mojom rodnom meste. Momentálne sa pripravujem v letnej príprave spoločne s tímom a už sa neviem dočkať začiatku novej sezóny. Teším sa, že v ďalšom ročníku budem obliekať dres Slovana a verím, že nová sezóna bude úspešnejšia ako tá posledná," uviedol 33-ročný útočník pre hcslovan.sk.

Preisinger minulú sezónu odohral aj sedem zápasov v rezervnom tíme Slovana, v ktorých zaznamenal bilanciu 4 góly a 5 asistencií. S bratislavským klubom získal dvakrát majstrovskú trofej v sezónach 2011/12 a 2021/2022.