Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Pri oslavách titulu NBA postrelili v Milwaukee troch fanúšikov

Fanúšikovia Milwaukee Buck oslavujú po ich víťazstve v šiestom finálovom zápase zámorskej NBA proti Phoenixu 20. júla 2021 v Milwaukee. Foto: TASR/AP

Basketbalisti Milwaukee Bucks získali svoj druhý titul v NBA, čakali naň dlhých 50 rokov.

Milwaukee 21. júla (TASR) - Pri oslavách zisku titulu v zámorskej basketbalovej NBA došlo v centre Milwaukee k dvom prestrelkám, pri ktorých utrpeli zranenia traja ľudia. Všetci sú mimo ohrozenia života, informovala agentúra AP.

Obe streľby sa udiali v stredu niekoľko minút po polnoci na dvoch miestach blízko Water Street. Lokalita je plná barov a reštaurácií, v ktorých fanúšikovia sledovali šiesty finálový duel. Na záberoch televízie WISN počuť výstrely a následne vidno utekajúcich ľudí.

Pri prvom incidente utrpel zranenia 22-ročný mladík, polícia podozrivého zatkla. Pri druhej streľbe, ku ktorej malo prísť takmer súčasne na inom mieste, sa zranili 19-ročná žena a 32-ročný muž. Jeden človek skončil vo väzbe, po ďalších podozrivých pátra polícia.

Basketbalisti Milwaukee Bucks získali svoj druhý titul v NBA, čakali naň dlhých 50 rokov. V šiestom finálovom stretnutí zvíťazili v stredu ráno SELČ nad Phoenixom Suns 105:98 a v sérii triumfovali 4:2 na zápasy.