Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Príčinou Reyesovej smrteľnej autonehody bola prasknutá pneumatika

Na archívnej snímke z 28. júla 2011 Jose Antonio Reyes z Atletica Madrid sa teší z gólu proti Stromsgodsetu v zápase Európskej ligy v Madride. Bývalý španielsky futbalový reprezentant Jose Antonio Reyes v sobotu 1. júna 2019 zahynul vo veku 35 rokov pri dopravnej nehode. Informovali o tom jeho bývalý a aj súčasný klub FC Sevilla resp. Extremadura Unión Deportiva prostredníctvom twitteru. Podľa periodika Marca sa nešťastie stalo ráno v meste Utreta, a nehodu neprežil ani Reyesov bratranec. Foto: TASR/AP

Okrem 35-ročného Španiela zahynul v aute aj jeho bratranec Honatan Reyes, ďalší bratranec Juan Manuel Calderon utrpel viacnásobné zranenia.

Madrid 2. apríla (TASR) - Dôvodom smrteľnej autohavárie Joseho Antonia Reyesa bola prasknutá pneumatika na jeho aute. Bývalý futbalový stredopoliar Arsenalu, Sevilly, Benficy Lisabon či Atletica Madrid zomrel vlani 1. júna pri meste Utreta.

Okrem 35-ročného Španiela zahynul v aute aj jeho bratranec Honatan Reyes, ďalší bratranec Juan Manuel Calderon utrpel viacnásobné zranenia. Vyšetrovanie odhalilo, že Reyes išiel rýchlosťou najmenej 187 km/h, keď jeho ľavé zadné koleso na aute Mercedes S550 explodovalo. Vodič následne nedokázal zvládnuť kontrolu nad autom, to vyletelo z diaľnice a prevrátilo sa.