Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Proti Holandsku s Molčanom, Gombosom, Kovalíkom, Kleinom a Zelenayom

Na snímke vpravo slovenský tenista Alex Molčan a nehrajúci kapitán Tibor Tóth sa radujú z víťazstva 2:0 v zápase dvojhry nad Nicholasom Davidom Ionelom z Rumunska v dueli 1. svetovej skupiny Davisovho pohára Slovensko - Rumunsko v bratislavskom NTC v sobotu 17. septembra 2022. Víťaz zápasu postúpi do kvalifikácie o postup na finálový turnaj 2023. Foto: TASR - Martin Baumann

Kapitán Tibor Tóth nominoval rovnakú päticu, aká bola v tíme aj v septembrovom dueli I. svetovej skupiny proti Rumunsku, ktorý Slovensko vyhralo 3:1.

Bratislava 5. januára (TASR) - Kvinteto slovenských tenistov Alex Molčan, Norbert Gombos, Jozef Kovalík, Lukáš Klein a Igor Zelenay figuruje v slovenskej nominácii na kvalifikačné stretnutie Davisovho pohára proti Holandsku. Informoval o tom web stz.sk.

Kapitán Tibor Tóth nominoval rovnakú päticu, aká bola v tíme aj v septembrovom dueli I. svetovej skupiny proti Rumunsku, ktorý Slovensko vyhralo 3:1. Hrať sa bude 4. a 5. februára 2023 na harde v holandskom Groningene. Víťaz duelu postúpi na finálový turnaj 2023.