Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Quenneville sa podľa Bettmana môže vrátiť, no zatiaľ neprejavil záujem

Tréner Chicaga Blackhawks Joel Quenneville sa raduje zo zisku Stanleyho pohárom po tom, čo jeho tím zvíťazil nad Tampou Bay v šiestom súboji finále play off NHL doma 2:0 a v celej sérii triumfovali 4:2 na zápasy, 15. júna 2015 v Chicagu. Foto: TASR

Quenneville rezignoval v októbri 2021 na post trénera Floridy, keď sa prevalil sexuálny škandál jeho bývalého asistenta z čias pôsobenia v Chicagu Blackhawks.

Washington 6. mája (TASR) - Komisár hokejovej NHL Gary Bettman nemá informácie, že by sa Joel Quenneville chcel vrátiť k trénerskému remeslu. Myšlienku jeho návratu neodmieta.

Quenneville rezignoval v októbri 2021 na post trénera Floridy, keď sa prevalil sexuálny škandál jeho bývalého asistenta z čias pôsobenia v Chicagu Blackhawks. V lige sa môže opätovne objaviť na striedačke až po súhlase vedenia ligy, Quenneville však zatiaľ o stretnutie s komisárom Bettmanom nepožiadal.

"S Joelom sa zatiaľ nič nedeje. Iniciatíva musí prísť z jeho strany. Ak bude cítiť, že je vhodný čas na návrat, bude tu možnosť," informoval podľa AP Bettman.