Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Ramsey sa dohodol na predčasnom ukončení zmluvy s Juventusom Turín

Aaron Ramsey, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Chcem sa sústrediť na pozitívne veci a celkovo som si užil pôsobenie v Turíne. Nikdy nezabudnem na túto spoločnú skúsenosť, uviedol 31-ročný stredopoliar na sociálnej sieti Instagram.

Turín 27. júla (TASR) - Waleský futbalista Aaron Ramsey v utorok ukončil zmluvu s Juventusom Turín. K dohode prišlo rok pred riadnym vypršaním jeho kontraktu s najúspešnejším talianskym klubom, ktorý to potvrdil na sociálnej sieti Twitter.

Ramsey prišiel do tímu v roku 2019 z Arsenalu a na konci prvého ročníka v drese "Starej dámy" sa tešil z ligového titulu. V uplynulej sezóne však strávil päť mesiacov na hosťovaní v škótskom FC Rangers a Juventus ho vynechal z predsezónneho sústredenia v USA.

"Chcem sa sústrediť na pozitívne veci a celkovo som si užil pôsobenie v Turíne. Nikdy nezabudnem na túto spoločnú skúsenosť," uviedol 31-ročný stredopoliar na sociálnej sieti Instagram. V novembri ho čaká premiéra na MS, kam sa jeho krajina prebojovala prvýkrát od roku 1958. Wales sa predstaví v B-skupine spolu s Anglickom, USA a Iránom. Informácie priniesla AFP.