Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Rangnick bude pokračovať ako konzultant v Manchestri United

Tréner Manchestru United Ralf Rangnick sleduje rozcvičku hráčov pred zápasom 21. kola anglickej Premier League Manchester United - Wolverhampton Wanderers v Manchestri v pondelok 3. januára 2022. Foto: TASR/AP

Rangnick je od konca novembra dočasný tréner "červených diablov", po sezóne ho nahradí Holanďan Erik ten Hag.

Manchester 29. apríla (TASR) - Ralf Rangnick bude pokračovať v anglickom futbalovom klube Manchester United v nasledujúcej sezóne v pozícii konzultanta. Nemecký kormidelník to povedal po tom, ako sa začali šíriť informácie, že by mohol zasadnúť na lavičku rakúskeho národného tímu.

Rangnick je od konca novembra dočasný tréner "červených diablov", po sezóne ho nahradí Holanďan Erik ten Hag. Na otázku, či by zasadol na uvoľnený post trénera Rakúska, odpovedal po štvrtkovej remíze s Chelsea 1:1: "Hovorme o Manchestri United. Môžem potvrdiť, že budem určite pokračovať v pozícii konzultanta. Zatiaľ som s Erikom nehovoril, ale som viac než ochotný pomôcť zmeniť veci k lepšiemu."

Šesťdesiattriročný Ragnick uviedol, že posun na pozíciu konzultanta na Old Trafforde "mu uvoľní priestor na inú prácu," no priamo k Rakúsku sa nevyjadril. Informovala o tom agentúra DPA.