Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 5. máj 2024Meniny má Lesia a Lesana
< sekcia Šport

Rashford z disciplinárnych dôvodov chýbal v zostave Manchestru United

Marcus Rashford, archívne foto. Foto: TASR/AP

Ten Hag nešpecifikoval Rashfordov prehrešok, iba stručne poznamenal, že hráč "porušil interné pravidlá". Rashford mal v klube dobrú formu, keď skóroval v oboch minulých zápasoch "červených diablov".

Wolverhampton 31. decembra (TASR) - Anglický futbalový reprezentant Marcus Rashford chýbal v základnej zostave Manchestru United v silvestrovskom stretnutí 18. kola Premier League na ihrisku Wolverhamptonu Wanderers. Tréner hostí Erik ten Hag v predzápasovom televíznom rozhovore prezradil, že 25-ročného útočníka posadil na lavičku z disciplinárnych dôvodov.

Ten Hag nešpecifikoval Rashfordov prehrešok, iba stručne poznamenal, že hráč "porušil interné pravidlá". Rashford mal v klube dobrú formu, keď skóroval v oboch minulých zápasoch "červených diablov". Takisto strelil tri góly v reprezentačnom drese na uplynulých MS v Katare, kde Angličania dokráčali do štvrťfinále.

Rashforda nahradil v sobotnom zápase na ľavom krídle Alejandro Garnacho. Bola to jediná zmena v porovnaní so základnou jedenástkou, ktorú ten Hag postavil v predchádzajúcom víťaznom domácom dueli s Nottinghamom Forest (3:0). Informovala o tom agentúra AFP.