Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Šport

Reinu zasiahla minca z tribúny: Nabudúce nech po mne hodia krevety

Brankár Pepe Reina, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Atalante hrozí finančná pokuta a uzavretie časti tribún na minimálne jedno stretnutie.

Bergamo 31. októbra (TASR) - Dramatickú zápletku mal sobotný šláger 11. kola talianskej Serie A, v ktorom futbalisti Atalanty Bergamo zachránili remízu 2:2 s Laziom Rím v nadstavenom čase. Deľbu bodov zariadil holandský stredopoliar Marten de Roon, jeho gólu však predchádzali neprístojnosti fanúšikov Atalanty.

Tí hodili do brankára Rimanov Pepeho Reinu mincu a zasiahla ho aj rolka lepiacej pásky, ktorá letela zo sektora domácich tifosi. Tým sa nepáčila dlhšia rozohrávka španielskeho brankára, ktorú rozhodca "odmenil" žltou kartou. Periodikum Il Corriere dello Sport informovalo, že Atalante hrozí finančná pokuta a uzavretie časti tribún na minimálne jedno stretnutie.

Tridsaťdeväťročný Reina toho na trávnikoch zažil počas kariéry neúrekom, fanúšikom z Bergama po sobotných incidentoch adresoval ironickú poznámku. "Nabudúce Vás chcem poprosiť, aby ste po mne hodili kilo kreviet... Alebo aspoň porciu chicharrónu (pozn. - tradičné španielske jedlo, vyprážaná bravčová koža)," napísal Reina na Instagrame.

Oba tímy sa po nerozhodnom rezultáte nachádzajú v tabuľke pri sebe. Atalanta figuruje so ziskom 19 bodov na 5. mieste, Lazio je šieste s 18 bodmi na konte.