Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Ricciardo bude po negatívnom teste na koronavírus štartovať v Bahrajne

Na archívnej snímke Austrálčan Daniel Ricciardo 14. septembra 2018. Veľkú cenu Singapuru odštartujú v nedeľu 16. septembra 2018. Foto: TASR/AP

Ricciardo mal pozitívny test začiatkom minulotýždňových predsezónnych testov, ktoré boli práve na púštnom okruhu v Sachíre.

Sachír 16. marca (TASR) - Austrálsky pretekár Daniel Ricciardo prekonal nákazu koronavírusom a môže štartovať v nedeľných otváracích pretekoch tejto sezóny seriálu majstrovstiev sveta formuly 1 v Bahrajne.

Ricciardo mal pozitívny test začiatkom minulotýždňových predsezónnych testov, ktoré boli práve na púštnom okruhu v Sachíre. "Daniel sa cítil počas bahrajnskej izolácie lepšie každým dňom," citovala agentúra DPA z oficiálneho vyhlásenia tímu McLaren.

Tridsaťdvaročného Austrálčana čaká jedenásta kompletná sezóna v F1. Jeho dlhodobý cieľ je bojovať s tradičným tímom o titul, pričom v tomto roku by sa chcel v jeho štruktúrach lepšie adaptovať. Do McLarenu prišiel pred rokom z Renaultu a dosiahol jedno víťazstvo, keď sa prekvapujúco presadil na VC Talianska.