Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 20. apríl 2024Meniny má Marcel
< sekcia Šport

Ronaldo začne premiéru proti Newcastlu pravdepodobne na lavičke

Cristiano Ronaldo, archívna snímka. Foto: FOTO TASR/AP

Solskjaer očakáva, že Ronaldo bude hrať na najvyššej úrovni až do svojich 40 rokov, podobne ako legenda United Ryan Giggs.

Manchester 10. septembra (TASR) - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo absolvuje premiéru po návrate do Manchestru United v sobotňajšom zápase Premier League proti Newcastlu United.

Duel však pravdepodobne začne na lavičke náhradníkov. "V určitom okamihu bude určite na ihrisku," povedal Ole Gunnar Solskjaer. Hlavný tréner uviedol, že portugalský krídelník je pripravený hrať, keďže absolvoval predsezónnu prípravu s Juventusom Turín a odohral septembrový zápas kvalifikácie MS proti Írsku. Ronaldo v ňom strelil 110. a 111. reprezentačný gól a stal sa svetovým rekordérom. V závere zápasu otočil výsledok z 0:1 na 2:1 pre domácich a osamostatnil sa na čele historického rebríčka od Iránca Aliho Daeiho. Ten dal v najcennejšom drese 109 gólov.

Solskjaer očakáva, že Ronaldo bude hrať na najvyššej úrovni až do svojich 40 rokov, podobne ako legenda United Ryan Giggs. Informovala agentúra AP.