Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Ronaldo: Moj spor s klubom neovplyvní výkon Portugalska na MS

Na snímke portugalský futbalový reprezentant Cristiano Ronaldo po prílete na medzinárodnom letisku Hamad v katarskej Dauhe v piatok 18. novembra 2022. Portugalsko odohrá prvý zápas na MS vo futbale proti Ghane 23. novembra. Foto: TASR/AP

Ronaldo v interview v programe Piers Morgan Uncensored uviedol, že sa cíti byť zradený a vyhlásil, že sa ho vrcholní funkcionári Manchestru United snažia vyštvať z klubu.

Dauha 21. novembra (TASR) - Futbalista Cristiano Ronaldo v pondelok povedal, že jeho spor s Manchestrom United nebude mať nepriaznivý vplyv na tím Portugalska na majstrovstvách sveta.

Ronaldo v interview v programe Piers Morgan Uncensored uviedol, že sa cíti byť zradený a vyhlásil, že sa ho vrcholní funkcionári Manchestru United snažia vyštvať z klubu. Portugalčan sa sťažoval aj na zázemie v klube a vyhlásil, že Manchester od odchodu Alexa Fergusona v roku 2013 nenapreduje. Klub po jeho slovách inicioval "príslušné kroky". "Táto nedávna epizóda, tento rozhovor a ďalšie epizódy s inými hráčmi, sa občas stanú. Niekedy môžu hráčom otriasť, ale neotrasú tímom," povedal Ronaldo na tlačovej konferencii v portugalskom kempe.