Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

RTVS odvysiela odvetu 2. predkola LM Slovan - Ferencváros i zápasy EKL

Ilustračné foto. Foto: TASR – Michal Svítok

RTVS odvysiela v stredu 27. júla na :ŠPORT-e aj odvetu druhého predkola Ligy majstrov medzi ŠK Slovan Bratislava a Ferencvárosom Budapešť.

Bratislava 19. júla (TASR) - RTVS na okruhu :ŠPORT prinesie na televízne obrazovky v priamom prenose zápasy slovenských futbalových zástupcov v druhom predkole Európskej konferenčnej ligy i odvetné zápasy slovenských tímov v Lige majstrov a EKL.

V stredu 20. júla o 18.55 h sa môžu fanúšikovia tešiť na zápas 2. predkola EKL VikingurGota - DAC Dunajská Streda. Vo štvrtok 21. júla si budú môcť od 18.25 h vychutnať súboj MFK Ružomberok - FC Riga a následne o 20.25 h ďalší zápas EKL Spartak Trnava – Newtown.

RTVS odvysiela v stredu 27. júla na :ŠPORT-e aj odvetu druhého predkola Ligy majstrov medzi ŠK Slovan Bratislava a Ferencvárosom Budapešť. Vo štvrtok ponúkne svojim divákom aj všetky tri odvetné zápasy slovenských tímov v druhom predkole EKL.

"Po minulých sezónach, keď nám letné mesiace ukázali, že predkolá európskych futbalových pohárov sú veľkým lákadlom pre našich divákov, sme opäť mimoriadne úspešní. Z prvých dvoch predkôl sme získali z celkového počtu štrnástich zápasov až trinásť na obrazovky RTVS. Už teraz môžeme sľúbiť aj stopercentnú garanciu vysielania všetkých domácich zápasov aj v ďalšom priebehu predkôl, až po prípadné barážové zápasy Európskej ligy a Európskej konferenčnej ligy,“ uviedol v tlačovej správe riaditeľ sekcie športu RTVS Matej Hajko.