Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

RTVS odvysiela priame prenosy všetkých kvalifikačných duelov na ZOH

Na snímke reprezentačný tím Slovenska počas 2. tréningu mužskej reprezentácie pred Olympijskou kvalifikáciou na ZOH v Pekingu, 23. augusta 2021 v Bratislave. Foto: TASR - Andrej Galica

Prvý zápas Slovenska s Rakúskom uvidia diváci už v stredu 26. augusta o 19.00 h na Dvojke.

Bratislava 26. augusta (TASR) - Počas nasledujúcich štyroch dní odohrá slovenská hokejová reprezentácia tri kvalifikačné zápasy na ZOH 2022. Všetky kvalifikačné zápasy prinesie divákom RTVS v priamych prenosoch na Dvojke. Prvý zápas Slovenska s Rakúskom uvidia diváci už v stredu 26. augusta o 19.00 h na Dvojke.

"Podarilo sa nám získať vysielacie práva v náročnom tendri v konkurencii štyroch televízií. Sme veľmi radi, že aj tieto zápasy sú na obrazovkách RTVS. Aj napriek tomu, že je august absolútne nehokejové obdobie, verím, že tieto zápasy prilákajú športových fanúšikov k televízorom a rádiám," uviedol v tlačovej správe riaditeľ Sekcie športu RTVS Matej Hajko.

Všetky tri zápasy odvysiela RTVS naživo na Dvojke: vo štvrtok o 19.00 h duel Slovenska s Rakúskom, v piatok o 19.00 h zápas Slovenska s Poľskom a v nedeľu o 17.00 h duel Slovenska s Bieloruskom. Celé zápasy budú naživo komentované aj pre poslucháčov Rádia Slovensko. Kvalifikačné zápasy budú komentovať Matej Hajko, Pavol Gašpar a Boris Valábik, v štúdiu sa divákom prihovoria Marek Marušiak a Rasťo Konečný.