Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Šaľa nevycestovala na sobotňajší duel, Záhoráci vyhrali 10:0

Ilustračné foto. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Riadiaci orgán NHE na základe toho duel skontumoval výsledkom 10:0 v prospech klubu Záhoráci Stupava/Malacky, ktorému sa pripísali aj dva body do tabuľky.

Stupava 5. novembra (TASR) - Sobotňajší duel 9. kola Niké Handball extraligy mužov 2022/2023 medzi tímami Záhoráci Stupava/Malacky a HKM Šaľa (19.00 h) sa neuskutočnil. Družstvo hostí totiž oznámilo, že na stretnutie nevycestuje.

"Vedenie HKM Slovan Šaľa týmto oznamuje riadiacemu orgánu súťaže NHE, že z dôvodu množstva zranených hráčov nedokáže klub zostaviť potrebný počet hráčov na odohranie súťažného zápasu na pôde Záhoráci Stupava/Malacky. Vyšetrenia zranení hráčov v najbližších dňoch nám dajú odpoveď, či budeme môcť s danými hráčmi počítať, teda či bude mať družstvo dostatočný počet zdravých hráčov pre pokračovanie v súťaži," uviedol prezident šalianskeho klubu Peter Szalay.

Riadiaci orgán NHE na základe toho duel skontumoval výsledkom 10:0 v prospech klubu Záhoráci Stupava/Malacky, ktorému sa pripísali aj dva body do tabuľky. Zároveň sa prípad posunul na riešenie disciplinárnej komisii SZH. Informoval o tom slovakhandball.sk.